JCI NWV organiseert elk jaar een aantal prachtige evenementen voor alle mensen uit de regio. Aan het begin van elk jaar wordt door de vereniging vastgesteld welke evenementen er zullen plaatsvinden. Bekijk hier de actuele evenementen. De juiste data en details kunnen gedurende het jaar worden geactualiseerd.

1 juni – JCI Experience
OP 1 juni 2023 organiseren wij JCI Experience, het evenement om meer gevoel bij JCI en “de kamer” te krijgen. Voor degene die eventueel interesse heeft in een lidmaatschap, maar ook voor degene die gewoon benieuwd is wat wij nou allemaal doen!

Op het mooiste plekje van Harderwijk, Veluvia ‘Harderwijk vanaf het water’, zullen wij niet alleen mooi uitzicht hebben maar ook een geweldige lezing van Wereldkampioen en voormalig Olympiër Edith Bosch!

Sinds 2013 is Edith ondernemer – coach en opleider. Ze spreekt over onderwerpen als doorzettingsvermogen, teambuilding, winnen, privé/werk balans en zelfontwikkeling. Het is haar passie om mensen “bewust” te laten worden welke uitdagingen er zijn zodat deze aangepakt kunnen worden.

Ben je nou helemaal enthousiast? Reserveer dan snel je GRATIS ticket hier!

26 augustus – Drakenbootrace
Met editie 2022 nog vers in het geheugen, kunnen wij met trots mededelen dat ook in 2023 de JCI NWV Drakenbootrace zal plaats vinden in de haven van Harderwijk! De vierde editie van de spectaculaire evenement vol watersport, teambuidling en gezelligheid vindt plaats in het laatste weekend van de schoolvakantie op 26 augustus 2023.

Voor meer informatie en de inschrijf mogelijkheden verwijzen we je graag door naar de website van Drakenbootrace!

November – Wine&Dine
JCI Noord-West Veluwe organiseert in 2023 de 4e editie van de culinaire belevenis Wine & Dine. In november 2023 kunt u genieten van een 5-gangen diner. De Wine & Dine route neemt u mee door de oude binnenstad van Harderwijk, langs 5 top restaurants.

De opbrengst van deze middag zal opnieuw ten goede komen van een goed doel. Welke dit wordt houden wij nog even spannend!

Blijf op de hoogte van de data en tickets via Wine&Dine!