JCI NWV Rally

Beste rally-fanaten!

Netwerkwerkvereniging JCI NWV organiseert ook in 2022 weer de JCI Rally. Na een groot succes in 2021 is het niet meer dan logisch dat we ook dit jaar dit te gekke evenement organiseren. Om de JCI Rally wederom tot een groot succes te brengen zijn we weer op zoek naar ruim 30 deelnemende teams. Meld je samen met partner, vriend(in) of familie aan voor een equipe en kom samen genieten van een heerlijke dag. Bekijk en deel eenvoudig de JCI NWV Rally 2022 Deelnemers uitnodiging.

Let op onze social media kanalen, we zullen jullie snel voorzien van informatie en updates!

JCI NWV RALLY Logo 2020 (JCINWV)_Tekengebied 1

  • Wanneer: 2 juli 2022
  • Tijd: 13.00 – 18.00 uur
  • Waar: Prachtige ronde over de Veluwe – startlocatie: nog even geheim!
  • Kosten: € 100,- per equipe (veilig met 2 deelnemers)
  • Let op! Vol = Vol (er zijn maar een beperkt aantal plekken)

Naast een prachtige route is er ook koffie/thee en gebak bij de ontvangst, zijn er hapjes en drankjes op de route, een eindborrel en natuurlijk de prijsuitreiking. Op de route verzamelen deelnemers de benodigde stempels en voeren jullie opdrachten uit. Uiteraard is het efficiënt en correct rijden van de route essentieel om de felbegeerde hoofdprijs te winnen.

Wilt u uw huis ontvluchten, de leden van JCI Noord-West Veluwe leren kennen of gewoon een middag genieten van de mooie natuur die de Veluwe ons te bieden heeft? Meld je dan nu aan!

Aanmelden kan! Inschrijven is mogelijk via bestuur@jcinwv.nl of neem contact op via een persoonlijk bericht.

Ook zijn er voor dit evenement diverse sponsormogelijkheden! Wanneer u hier interesse in heeft kunt u contact opnemen via bestuur@jcinwv.nl

Ook hopen wij onze sponsorpartners van vorig jaar weer gauw te mogen ontmoeten en begroeten!