Commissies

JCI Noord-West Veluwe organiseert jaarlijks verschillende activiteiten en projecten. Wij organiseerden voorheen de Zeilregatta en de Harderrun. Dit jaar organiseren wij voor de tweede keer de JCI Drakenbootrace. Daarnaast zamelen we dit jaar geld in voor twee goede doelen. Dit is het regionale goede doel, Stichting Mensen in Nood 0341, en het landelijke goede doel Stichting KiKa..

In 2019 bestaat de kamer uit de volgende commissies:

Bestuur – Ons bestuur bestaat altijd uit vijf leden. De voorzitter, vice-voorzitter, penningmeester, commissie-coördinator en een secretaris. Gezamenlijk zien zij toe op, en faciliteren in, de uitvoering van het beleidsplan. Naast het uitvoeren van de reguliere taken zal het bestuur dit jaar een actieve rol spelen in het coördineren van de JCI Collegetour.

Samenstelling bestuur: Christiaan Brouwer (Voorzitter) Ruth Roelofsen (Vicevoorzitter) Romy Olthof (Secretaris) Frank Hop (Penningmeester) Wisse Bijman (Commissie-coördinator)

Commissie Drakenbootrace

Commissie Groei

Commissie Leef

De tijdsinspanning van een lidmaatschap is afhankelijk van de commissie en de periode waarin je zit. Gemiddeld kan gesteld worden dat een lid één avond per week besteed aan JCI Noord-West Veluwe. Dit is inclusief alle ALV’s (Algemene Leden Vergaderingen) en de Social Events en trainingen.