Commissies

JCI Noord-West Veluwe organiseert jaarlijks verschillende activiteiten en projecten. Wij organiseerden voorheen de Zeilregatta en de Harderrun. Dit jaar organiseren wij voor de zevende keer de JCI Collegetour met een spraakmakende gast die wij later dit jaar bekend zullen maken. Daarnaast zal er  eind augustus een nieuw, groots en spetterend evenement plaatsvinden waar wij al druk mee bezig zijn. .

In 2018 bestaat de kamer uit de volgende commissies:

Bestuur – Ons bestuur bestaat altijd uit vijf leden. De voorzitter, vice-voorzitter, penningmeester, commissie-coördinator en een secretaris. Gezamenlijk zien zij toe op, en faciliteren in, de uitvoering van het beleidsplan. Naast het uitvoeren van de reguliere taken zal het bestuur dit jaar een actieve rol spelen in het coördineren van de JCI Collegetour.

Samenstelling bestuur: Frans van Kruijl (Voorzitter) Christiaan Brouwer (Vicevoorzitter) Brigitte Nugteren (Secretaris) Nikki Elskamp (Penningmeester) Carolien Koolman (Commissie-coördinator)

Commissie Communicatie – Als hoofdtaak draagt de commissie Communicatie zorg voor een eenduidige, professionele externe communicatie. Ze zijn verantwoordelijk voor de nieuwsbrief en verzorgen de ledengroei en ledenbehoud. Daarnaast houden zij meerdere malen per jaar een interne  enquête.

Samenstelling commissie Communicatie: Ruth Roelofsen, Emiel de Vries, Naomi van Voorst en Renate van Elst

Commissie Social Events – Deze commissie organiseert sociale evenementen voor leden en hun partners en kinderen. Zo hebben wij jaarlijks een Running Dinner, diverse borrels en het ‘weekendje weg’ is niet meer weg te denken.

Samenstelling commissie Social Events: Wisse Bijman, Silvia de Jong, Bert Tanghe en Werner van den Brandhof

Commissie LEAP (Learning Education Action Program) – De commissie LEAP organiseert activiteiten die gericht zijn op de (persoonlijke) ontwikkeling van de leden.  Hierbij kun je denken aan trainingen, workshops en bedrijfsbezoeken.

Samenstelling commissie LEAP: Romy Olthof-Schlundt Bodien, Maarten Klaassen, Sanne Koster en Esmeralda Timmer

Commissie Nieuw Project - Een nieuw, groots evenement neerzetten is de opdracht van deze commissie. Wat het zal worden? Houd onze socials in de gaten en je zult het weten.

Samenstelling commissie Nieuw Project: Erik Hartman, Frank Hop, Sanne Bekkema, Rianne Smit en Jeroen Dirksen

De tijdsinspanning van een lidmaatschap is afhankelijk van de commissie en de periode waarin je zit. Gemiddeld kan gesteld worden dat een lid één avond per week besteed aan JCI Noord-West Veluwe. Dit is inclusief alle ALV’s (Algemene Leden Vergaderingen) en de Social Events en trainingen.