Leap activiteiten

De Leap activiteiten staan voor het invullen van de pijler Trainingen waarbij de ontwikkeling van de leden en de kamer als geheel bovenaan staat.

Persoonlijke ontwikkeling  van de leden is de belangrijkste taak van de commissie LEAP. Doelstelling is om dit jaar de leden een goed beeld te geven welke rol onze Kamer heeft binnen JCI landelijk en internationaal.

Debating training van Joost Hoebink

Commissie LEAP had in 2013 in de raadzaal van de gemeente harderwijk het JCI NWV debating evenement georganiseerd. Pauline kreeg van gesprekleider en trainer Joost hoebink en Maarten van Panhuis de hoofdprijs uitgereikt. Meer info http://www.debatinstituut.nl/alle-medewerkers/gespreksleiders/joost-hoebink.html

Speeddate event

Doel van de speeddate was om elkaar (zakelijk en prive) beter te leren kennen. Middels kaartjes met vragen werden de leden uitgedaagd om niet alledaagse vragen te stellen. Op deze manier zien leden een andere kant van elkaar.

Bedrijfsbezoek Benthem Gratama LEAP 2012

Bedrijfsbezoek 2 LEAP 2012

Op dinsdag 19 juni stond het bedrijfsbezoek aan Benthem Gratama op het programma. Benthem Gratama bestaat reeds meer dan 150 jaar en heeft daarmee ontzettend veel kennis en ervaring binnen haar kantoren. Zij zijn een toonaangevende juridisch dienstverlener in de regio.

Tijdens deze avond worden de leden van JCI NWV ingezet in een rechtzaak. De rollen van advocaat, rechter en jury worden ingevuld en leidt tot veel inzicht voor de leden. Het is erg leerzaam en zekers ook leuk. Een top avond bij een top kantoor.

Gezien de opkomst (aantal) en de reacties van de kamerleden kunnen we stellen dat deze avond geslaagd was.

Bedrijfsbezoek Takeoff LEAP 2012

Bedrijfsbezoek 1

Tijdens het bedrijfsbezoek gaan de leden van JCI NWV in teams een vlieger bouwen en proberen deze daadwerkelijk de lucht in te krijgen.

Takeoff is gestart door Mike Verwater. Het bouwen van vliegers en het vliegeren ermee was al van jongs af aan zijn passie. Naarmate Mike opgroeide groeiden de vliegers die hij bouwde met hem mee. Van simpele een-lijns vliegers naar krachtige stuntvliegers en enorme 3D reuzenvliegers. Takeoff verzorgt sinds 1999 originele teambuilding workshops met vliegeren en vliegers bouwen. Op het gebied van vliegers bouwen en 3D Reuzevliegers bouwen is Take Off al jaren toonaangevend op de markt.
De avond wordt goed bezocht en daarmee voldoen we aan het opkomstpercentage maar belangrijker, we leren ontzettend veel over samenwerking binnen een team en als toetje lukt het een aantal teams om daadwerkelijk een vlieger de lucht in te krijgen.