Drakenbootrace Harderwijk 2023

Op 26 augustus is het zo ver! Dan klinkt het startschot van de vierde editie van de JCI Drakenbootrace Harderwijk. Opnieuw is de Haven van Harderwijk het decor van gespierde draken, fanatieke trommelaars en juichend publiek!

Race
De teams bestaan uit 8 peddelaars en 1 trommelaar die het ritme aangeeft. Een echte teamactiviteit, waarbij samenwerking cruciaal is om een snelle tijd neer te zetten. De teams strijden eerst 1-tegen-1 voor de snelste tijd. Nadat alle teams minimaal 3 keer hebben gestreden, nemen de 4 teams met de snelste tijd nemen het vervolgens nog tegen elkaar op in de grote finalerace.

Festivalterrein
Het evenement is net zoals voorgaande jaren gratis toegankelijk. De races volgen kan vanaf het evenementen terrein of de kade. Op het evenemententerrein zijn consumptiemunten te koop voor verfrissende drankjes en heerlijk eten. Tussen de races door is er genoeg gelegenheid om te zien hoe sterk de concurrerende teams zijn en om anderen aan te moedigen. Ook dit jaar zorgt JCI Noord- West Veluwe als organisator voor een mooie line- up.

Hoe doe je mee? 
Je schrijft je in per team. Elk team bestaat uit negen personen. Acht peddelaars en een trommelaar die de maat aan geeft. Er zijn een gelimiteerd aantal boten beschikbaar. Vol is vol! Deelnemen kan vanaf 16 jaar. Ervaring is niet vereist, een zwemdiploma wel. Inschrijving kan uitsluitend per boot. Inschrijven voor de JCI Drakenbootrace kan tot 5 augustus via https://lnkd.in/epHHmWvp.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *