JCI overhandigd waarde cheque aan goede doel

Op dinsdag 21 december jl. heeft JCI Noord-West Veluwe (junior chamber international) een cheque ter waarde van € 2.345,– overhandigd aan Aukje van het jeugdfonds Sport en Cultuur. 

Ondanks het lastige coronajaar zijn de leden trots op het behaalde resultaat

Zo was het een jaar waarbij veel grootschalige evenementen geen doorgang konden vinden. Zoals bijvoorbeeld het evenement de drakenbootrace op de boulevard van Harderwijk.

Het geld is dit jaar ingezameld door het organiseren van een fantastische rally over de Veluwe en een Wine & dine route langs diverse culinaire restaurants in het centrum van Harderwijk. Net als voorgaande jaren wordt in het begin van het nieuwe jaar een goede doel collectief door de kamer gekozen. Dit jaar was de keus gevallen op Jeugdfonds Sport & Cultuur. Een prachtig lokaal en maatschappelijk betrokken doel. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch mee kunnen doen met voetbal, muziekles, turnen, streetdance, judo, theaterles of een andere sportieve of creatieve activiteit. Voor die kinderen en jongeren betalen zij de contributie/ het lesgeld en in sommige gevallen de benodigdheden zoals voetbalkleding of dansschoenen.

JCI is de deelnemers en sponsoren bijzonder dankbaar dat zij door hun deelname een fantastische bijdrage hebben geleverd aan dit goede doel. Weet u ook een mooi goed doel waar de kamer geld voor kan ophalen? Maak dat dan nu kenbaar via onze contactpagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *