JCI  is een netwerk van ondernemende mensen tot 40 jaar ten behoeve van (persoonlijke) ontwikkeling in de breedste zin.

Leden van JCI vertegenwoordigen verschillende beroepsgroepen en functies. Die diversiteit is belangrijk voor het leerproces. Leden van JCI leren zich ontdoen van hokjesgeest en zich te verplaatsen in de positie van mensen met een andere achtergrond. Het zijn entrepreneurs die actie ondernemen. Doordat er voortdurend aanwas is van nieuwe leden, blijft de organisatie meegaan met haar tijd.

De kernactiviteiten van JCI kunnen als volgt worden geformuleerd:

– het stimuleren van persoonlijke groei en ontwikkeling.

– het versterken van leiderschap en managementactiviteiten.

‘Learning by doing’ & ‘Be Better’

JCI  is een organisatie die je de mogelijkheid geeft om in een vertrouwde omgeving te leren van dingen die je doet, zonder dat daar meteen zware consequenties aan verbonden zijn. Een omgeving die zich kenmerkt door vertrouwen, respect en openheid. Een unieke mogelijkheid om je eigen grenzen te verkennen en te verleggen. Wat je erin stopt krijg je dubbel en dwars terug. Een investering in de vorm van tijd, positieve inzet en goede wil die je onbetaalbare mogelijkheden voor persoonlijke groei biedt. Het motto van JCI is ‘Be Better’.

Zakelijk netwerk

JCI organiseert zakelijke evenementen op lokaal, regionaal en landelijk nivieau. Je krijgt er in een keer een netwerk van circa 2.500 leden bij. Lid zijn van JCI schept een band en opent deuren die anders gesloten zouden blijven.

Wil je meer weten, neem dan contact met ons op.